Dejte plotům barvu

Plot z barevných tvarovek KB za jedinečnou cenu

30. 3. 2016 | Od 1.4. vstoupí v platnost nový ceník. Již teď bychom Vás rádi potěšili informací, že cena nejprodávanějších typů tvarovek KB půjde dolů, barevné tvarovky navíc pořídíte za cenu přírodních. Vybrané typy stříšek a palisád k ucelené paletě za 1,- do vyprodání zásob.

Od 1. dubna 2016 dlouhodobě snižujeme cenu nejoblíbenějších typů tvarovek KB v přírodní barvě o 10% a za tutéž cenu pořídíte i tvarovky v barevném provedení, které tím pádem dostanete až o čtvrtinu levněji než doposud. Ke každé paletě tvarovek (60 ks) navíc získáte 30 kusů plotových stříšek nebo palisád pouze za 1,- za kus.

Informujte se o akci u Vašich obchodních zástupců, na centrálních skladech a prodejních místech KB-BLOK.

akce cena barevných tvarovek za cenu přírodních platí pro tvarovky:

barvy:

červená, hnědá, černá, žlutá, skořicová

akční prvky za 1 Kč:

  • KB ps-20 G tl. 55mm - rovný zákrytový prvek v tloušťce 55 mm, oboustranně štípaný
  • KB ps-20 G tl. 65mm - rovný zákrytový prvek v tloušťce 65 mm, oboustranně štípaný
  • KB ps-20 tl. 95mm - rovný zákrytový prvek v tloušťce 95 mm, štípaný z pohledové strany
  • KB palisáda B-B - rovný zákrytový prvek v tloušťce 55 mm, štípaný z pohledové strany(palisáda B-B je rozměrově totožná s KB palisádou B, pouze je štípaná i na spodní ploše, kterou se umisťuje do země)

 

Odběr stříšek nebo palisád za 1 Kč je závislý na odběru plotových tvarovek, k 60 ks tvarovek lze odebrat 30 ks plotových stříšek nebo palisád. Nelze v této akci odebrat zákrytové prvky a palisády samostatně a nelze kombinovat barevné provedení tvarovek a stříšek (popř. palisád).

Akce je platná od 1.4.2016 do 31.12.2016 nebo do vyprodání zásob.